A Konzuli Szolgálat mobil alkalmazása új funkciókkal bővült, új designt kapott, és egyszerűbbé vált a kezelése is.

 

Az applikációban minden olyan szükséges konzuli tartalom és tudnivaló megtalálható, ami egy külföldi utazás során hasznos lehet. 

 

Az applikáció nemcsak az utazásra való felkészülést segíti, hanem annak során is gyakorlati információkkal látja el a felhasználót. Kiemelendő a vészhelyzeti funkcionalitás, ami válsághelyzet esetén azonnali értesítést küld, és segíti a gyors kapcsolatfelvételt és segítségnyújtást.

 

Az új  alkalmazásban egyszerűen regisztrálhatunk konzuli védelemre, a vészhelyzeti üzenetek pedig a válsághelyzet lezárultáig bármikor megtekinthetők. Utazási tanácsaink áttekinthetőbb formában jelennek meg, és az oldalról közvetlenül is behozható a célországban illetékes külképviselet(ek) elérhetősége a gyors kapcsolatfelvétel elősegítése érdekében. Az új Bajban külföldön oldalon azok a tartalmak olvashatók, melyek segítik a felhasználót, hogy mi a teendő, ha külföldön bajba kerül pl. ellopták úti okmányát. A fiatal generáció a Junior oldalon tud tájékozódni arról, hogyan tud felkészülni külföldi utazására, miért fontos a konzuli regisztráció, továbbá mi a teendő bajban. A Konzuli Szolgálat kiemelt hírei is elérhetőek az új alkalmazásban, a gyakran ismételt kérdésekről GYIK tájékoztató is olvasható. További információkat és az alkalmazást ismertető kisfilmünket itt találja meg. 

 

A megújult alkalmazás letölthető a Google Play áruházban és az Apple Store-ban Konzinfo Utazom néven. Töltse le és utazzon a Konzinfo Utazom applikációval! Android | Apple