Tisztelt Ügyfeleink!

Perui utazásaikhoz a következő honlapon találnak hasznos tanácsokat: Peru, bolíviai utazásukhoz pedig itt: Bolívia.

Amennyiben utazásuk során bajba kerülnének, illetve amennyiben a magyar állampolgárokat megillető konzuli védelemről szeretnének bővebb tájékoztatást kapni, úgy a következő honlap tanulmányozását javasoljuk: Bajban külföldön

Regisztráció konzuli védelemre - külföldi utazása előtt javasoljuk, hogy regisztráljon a Konzuli Szolgálatnál https://konzinfougyseged.mfa.gov.hu/#!/login , így szükség esetén könnyebben fel tudjuk venni Önnel, vagy hozzátartozóival a kapcsolatot.

A konzulnál igényelhető szolgáltatásokról (útlevél, anyakönyvezés, hitelesítés, fordítás, stb.) a következő honlap nyújt tájékoztatást: Ügyintézés a konzulnál

Tájékoztatás a konzuli költségekről: Konzuli díjak  

Ügyfeleinket a keddi és csütörtöki napokon 10.00-13.00 óra között várjuk a Nagykövetségen (Avenida Jorge Basadre 1580, San Isidro, Lima). Az ügyfélfogadás a magyar és a perui ünnepnapokon szünetel. Kérjük, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén kérjenek előzetesen időpontot.

Telefon: +51-1-620-9520; +51-1-620-9521

E-mail: consulate.lim@mfa.gov.hu 

Sürgős esetekben a Külgazdasági és Külügyminisztérium által üzemeltetett konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonal a +36 80 368 036-as telefonszámon érhető el, illetve WhatsApp-on a +36 30 363 6111, Viber-en pedig a +36 30 363 6555 telefonszámok használhatók, elsősorban szöveges üzenetek küldésére. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a három hívószám munkaidőn túli, vészhelyzeti ügyeleti szám, kizárólag magyar állampolgárok konzuli ügyeinek intézésére.